صفحه اصلی
حضور دانشگاه شهید بهشتی در بیست وسومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار
  • 20727 بازدید

 

بیست وسومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار 1401 از روز شنبه 19 آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد. دانشگاه شهید بهشتی با ارائه برخی از دستاوردهای محققان و پژوهشگران در این نمایشگاه حضور یافت.

​​​​​​​

دکتر ابطحی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با اشاره به برگزاری هفته بزرگداشت پژوهش و فناوری گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با شعار “پژوهش و فناوری پیشران تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین” از روز شنبه آغاز به کار کرد و تا روز سه شنبه دایر خواهد بود. دانشگاه شهید بهشتی نیز در سالن شماره 5 با ارائه دستاوردهای پژوهشی در این نمایشگاه حضور فعال دارد.

دکتر ابطحی با اشاره به دستاوردها و محصولات ارائه شده در غرفه دانشگاه اظهار داشت: در غرفه دانشگاه شهید بهشتی با توجه به محدودیت فضا برخی از دستاوردهای پژوهشی و فناورانه، محصولات دانش‌بنیان محققان دانشگاه در حوزه‌های فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی ارائه شده است.

 

​​​​​​
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با برشمردن ویژگی‌های غرفه دانشگاه تصریح کرد: در برپایی غرفه دانشگاه شهید بهشتی اصل بر نوآور بودن است و بر جنبه نوآورانه در ارائه دستاوردها تاکید شده است؛ سایر دانشگاه‌ها و واحدها به شکل معمول غرفه‌های نمایشگاهی چیدمان شده است اما در غرفه دانشگاه شهید بهشتی به شکل منحصر به فردی و متمایزی یک سازه معماری به همت محققان و دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی در غرفه دانشگاه اجرا شده است؛ این سازه معماری رساله دکتری یکی از دانشجویان دانشکده مذکور است که در معرض دید عموم قرار گرفته است.

وی افزود: محصولات زیست فناورانه شامل محصولات دارویی، کیت‌های تشخیصی، انواع کشت بافت؛ عصاره های دارویی که در پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی و دانشکده علوم و فناوری زیستی در غرفه دانشگاه عرضه شده‌اند که نشان دهنده توان فناورانه و قابلیت‌های تولید محصولات صنعتی در دانشگاه شهید بهشتی هستند. در غرفه دانشگاه همچنین دستاوردهای مرکز پژوهشی انرژی دانشگاه شهید بهشتی واقع در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور که در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر فعالیت می‌کند و محصولات شرکت پلاسما تریتا در حوزه پلاسما عرضه شده است.

دکتر ابطحی ادامه داد: هوش مصنوعی و نوآوری‌های حوزه IT از دیگر بخش‌های غرفه دانشگاه است؛ در این بخش یک محصول هوش مصنوعی در حوزه سلامت  ارائه شده که توسط جمعی از محققان و دانش‌آموختگان دانشگاه شهید بهشتی تولید شده است.

 

معاون پژوهش دانشگاه با اشاره به سال جهانی علوم پایه تصریح کرد: دانشگاه شهید بهشتی دستاوردهای علمی​​​​​​​​​​​​​​ و فنی انجمن های علمی و فنی مردم نهاد و نهادهای علمی وابسته به دانشگاه را به مناسبت سال جهانی علوم پایه و توسعه پایدار در غرفه 22 به نمایش گذاشته است.

دکتر ابطحی با اشاره به برنامه های دانشگاه در هفته پژوهش و فناوری از برگزاری مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده خبر داد و افزود: به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برنامه های متعددی در دانشگاه برگزار می‌شود، از جمله آیین تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه، سه شنبه 29 آذر 1401 برگزار خواهد شد.

 

علاقمندان برای بازدید از غرفه دانشگاه و نمایشگاه مذکور می‌توانند تا روز سه‌شنبه ۲۲ آذر از ۸ صبح الی ۱۵ عصر به سالن شماره 5 در نمایشگاه بین المللی تهران مراجعه نمایند.

 

 

افزودن نظرات